Modo Fac d.o.o.

Ne znam za Vas, ali nama je dosta posla i poslovanja na hrvatski način gdje svi sve znaju. Mi ne znamo sve, no obrazovali smo se za grafičke usluge(grafički inženjeri i dizajneri), tako da ćemo Vas vrlo rado savjetovati i stručno odraditi posao, pa da napokon možete biti sigurni da iza cijene ovaj put stoji rad i proizvod. Što se pak izdavaštva i knjige tiče, od kada znamo za sebe smo među knjigama i poslu s njima, tako da za nas knjiga ne znači novac, već ljubav i strast, a to znači kvalitetu, koja će se zasigurno isplatiti .

Osnovali smo se davne 2007.-e godine, tako da je iza nas već tri godine borbe za svoje mjesto ispod sunca (koje usput budi rečeno u ovim recesijskim 2009. I 10. –oj kao da sja slabijim intenzitetom), no preživjeli smo ih i znamo da ćemo živjeti i raditi i dalje, za razliku od mnogih koji su se ugasili u ovim turobnim vremenima za gospodarstvo i većinu gospodarstvenika. Dakle, činjenicom da smo preživjeli smo sretni, no kao svaki pravi sportaš želimo uvijek bolje i više. Bavimo se grafičkim uslugama (od ideje do realizacije) i nakladništvom.

Od ideje do realizacije znači baš to da za svoje klijente izrađujemo od ideje i dizajna, pa sve do završnog proizvoda, bez obzira u koju grupaciju grafičkih proizvoda isti podpadao. U nakladništvu se ne želimo i nećemo utrkivati u gomilanju naslova na skladište, već smo se odlučili za kvalitetu i imena bez obzira što to znači da su neke stvari usko specijalizirane (dakle nisu komercijalne), no uvjereni smo da će nas naš stav izdvojiti iz gomile i dovesti do uspjeha i prepoznatljivosti.